Domů » Ostatní » Jeřábové váhy patří spíše do průmyslového odvětví
stolni vahy

Jeřábové váhy patří spíše do průmyslového odvětví

Čvc 27, 2022
Publikoval:
1771 přečtení

Každý z nás má doma váhu pro vážení nejrůznějších věcí. Nemusí to být pouze váha kuchyňská, jak by si mohl, kdo myslet. Speciální váhy můžete mít ve své dílně pro vážení nejrůznějších materiálů a pracovních předmětů. Je však pravdou, že například takové jeřábové váhy v garáži jen tak nenajdete. Ty jsou spíše výsadou průmyslového a komerčního segmentu. I přesto se vyplatí o nich něco vědět.

Jak vypadají jeřábové váhy?

Pod pojmem jeřábová váha si můžete představit v podstatě závěsnou váhu, která slouží pro vážení odlišné hmotnosti. Ať už jde o věci lehké, střední nebo skutečně těžké. V závislosti na typu váhy mohou tyto měřící produkty sloužit i pro úřední měření. Portfolio výrobků je skutečně široké, od jednoduchých vah, až po ty visuté.

Existují samozřejmě i jiné průmyslové váhy než pouze ty závěsné. Mohou to být váhy položené na zemi sloužící k vážení vozidel v dopravě. Oblasti použití moderních vah jsou skutečně pestré. Za zmínku stojí segmenty jako strojírenství, farmacie, zdravotnictví, elektrotechnika, potravinářství a odpadové hospodářství.

Váhy do výbušného prostředí

Možná o tom ani nevíte, ale v průmyslovém segmentu mají své bohaté zastoupení také váhy do výbušného prostředí. Ty jsou mnohdy označovány, jako váhy do EEx prostředí. Takové váhy mohou být stolního typu, podlahové, ale i jeřábové. Výjimkou nejsou ani paletové vozíky do výbušného prostředí.

Jestliže vás zajímá více informací z tohoto segmentu, obraťte se na skutečné specialisty z oboru. V tomto ohledu lze zmínit společnost KADLEC váhy, která má dlouholetou praxi a pestré portfolio výrobků. Neexistuje pravděpodobně žádný segment, s nímž by si tito odborníci neporadili. Ať už potřebujete zvážit cokoliv, vždy vám bude navrženo řešení šité na míru. A je jedno, jestli půjde o průmyslový segment nebo o ten soukromý.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.