Domů » Stavba a rekonstrukce » Obraťte se na geodetické specialisty
GEOMETRICKE PLANY scaled 1

Obraťte se na geodetické specialisty

Čvn 4, 2021
Publikoval:
2133 přečtení

Rozmýšlíte se, na jakou geodetickou firmu se obrátit? Máte před stavbou domu, rekonstrukcí, potřebujete provést zápis do katastru nemovitostí? Zvolte specialistu v oboru geodézie, společnost VISIONPLAN-3D. Její odborníci mají zkušenosti napříč celým oborem, najdou i řešení na míru při atypické situaci. Svoje služby poskytují veřejnosti i podnikatelům jako jsou projekční kanceláře a stavební firmy.

Co vše pro vás společnost VISIONPLAN-3D vykoná? Je to například zaměření pozemku pro projekt domu, vytyčení stavby a pozemku, vypracování geometrických plánů pro provedení zápisu do katastru nemovitostí. VISIONPLAN-3D pracuje s nejmodernější technologií, provádí laserové skenování, vytváří 3D modely, digitální modely a také virtuální prohlídky interiérů nebo exteriérů.

Na firmu VISIONPLAN-3D se můžete plně spolehnout, má za sebou stovky realizovaných zakázek a zkušeností napříč celým oborem geodézie. Navštivte webové stránky VISIONPLAN-3D a podívejte se na ukázky již realizovaných prací. Pro VISIONPLAN-3D je na prvním místě kvalita, také rychlost, dodržení termínů a časová flexibilita. Pomůže vám i s nekonvenční situací a najde řešení na míru. Sjednejte si nezávaznou konzultaci zdarma a přesvědčte se.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.