Domů » Interiér » Jak zařídit ložnici, aby se v ní krásně spalo

Jak zařídit ložnici, aby se v ní krásně spalo

Úno 7, 2019
Publikoval:
2699 přečtení

Ložnice je nejdůležitější místností vašeho domova. Kvalita spánku ovlivňuje vaše zdraví. A aby byl spánek kvalitní, je potřeba mít kvalitní matraci, na kvalitní posteli, ložnici vymalovanou ve správných barvách a takto bychom mohli pokračovat donekonečna. Prozradíme vám, jak zařídit ložnici tak, aby se vám v ní krásně spalo.

Barvy pro ložnici jako dělané

Určitě byste radši ložnici ve tmavých odstínech, prostor bude tmavší a menší a vy si myslíte, že to je to nejlepší pro vaši ložnici. Nenechte se zlákat a vsaďte na světlé odstíny. Do ložnice se doporučuje třeba světle zelená, která je svěží a připomíná přírodu. Alternativou je také modrá, nebo žlutá. Obě tyto barvy jsou přírodními barvami a uvidíte, že se vám bude lépe usínat i vstávat.

Kvalitní matrace

Šetřit můžete na jiných věcech, investovat byste ale měli do kvalitní matrace. Ta totiž ovlivňuje kvalitu vašeho spánku ze všeho nejvíce. Nemusíte být odborník a vědět o matracích všechno, raději zajděte do obchodu, kde si matraci nejen sami vyzkoušíte, ale necháte si poradit a doporučit tu nejlepší matraci od vyškolených poradců.

Málo nábytku

V ložnici byste bezesporu měli mít málo nábytku. Pokud máte možnost oddělené šatny, rozhodně toho využijte. Pokud ne, vsaďte na velkou prostornou skříň, která vám sice zabere jednu celou stěnu, bude to ale stále jeden kousek nábytku.

Ložnice by měla být oázou odpočinku, držte se toho.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.