Domů » Ostatní » CNC dělicí stroje pro vaši firmu
CNC delici stroje pro vasi firmu

CNC dělicí stroje pro vaši firmu

Srp 12, 2024
Publikoval:
95 přečtení

Víte, jak využívat CNC stroje a k čemu slouží? CNC stroje by neměly chybět v žádné moderní, automatizované firmě.

Fungují na různých principech

CNC je zkratka pro Computer Numerical Control, tedy počítačové číslicové řízení. Co to znamená? CNC jsou stroje řízené počítačem. CNC strojů existuje nespočet, například CNC dělicí stroje či CNC obráběcí stroje. Dělicí stroje mohou fungovat na různých principech. Můžete řezat plamenem, plazmou, vodním paprskem nebo laserem. Lze vybírat mezi speciálními stroji, stroji pro řezání trubek a profilů, plazmovými a autogenními stroji nebo třeba mezi laserovými stroji a stroji pro řezání vodou.

Odborník na CNC stroje a řezání vodním paprskem

Odborníkem na CNC stroje a na řez vodním paprskem je společnost AWAC, která na českém trhu působí již od října roku 1990. V té době však ještě nebylo tolik lidí, kteří by o řezání vodním paprskem věděli, natož aby mu důvěřovali. Firma AWAC ovšem jejich smýšlení dokázala změnit a za léta své působnosti si získala desítky tisíc spokojených zákazníků. Soustředí se především na kvalitu a spolehlivost prováděných služeb. Jejím hlavním cílem je spokojenost zákazníků. Z tohoto důvodu se zaměřuje na nákup nejnovějších technologií a stálé zvyšování a také dodržování kvality včetně zkracování termínů zakázek.

Navštivte osobně některou z provozoven

Na oficiálních stránkách společnosti najdete poptávkový formulář, ve kterém uvedete, zda máte zájem o CNC stroje nebo o řezání vodním paprskem, a vyčkáte, až se vám odborníci ze společnosti AWAC ozvou. V současnosti má firma hned tři provozovny, v Praze, Brně a v Plzni. Můžete si proto vybrat, kterou provozovnu navštívíte osobně. Nebojte se zeptat na to, co chcete a potřebujete vědět. Ušetříte si tím spoustu firemních nákladů i čas váš vlastní a vašich zaměstnanců.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.